-Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο θέλετε να αλλάξετε ένα προϊόν με ένα άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας

Η αλλαγή μπορεί να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Για να μπορεί να πραγματοποιηθεί η αλλαγή σας θα πρέπει πρώτα να μας ενημερώσετε εντός 2 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σας τηλεφωνικώς ή μέσω mail. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να αποσταλούν σωστά πακεταρισμένα ώστε να μην καταστραφούν κατά την επιστροφή και το παραστατικό της αγοράς.

 

-Σε περίπτωση λανθασμένης αποστολής ή ελαττωματικού προϊόντος

Η οποία θα οφείλεται στην επιχείρηση, ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την επιχείρηση. Για να μπορεί να πραγματοποιηθεί η επιστροφή σας θα πρέπει πρώτα να μας ενημερώσετε εντός 2 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σας τηλεφωνικώς ή μέσω mail. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να αποσταλούν σωστά πακεταρισμένα ώστε να μην καταστραφούν κατά την επιστροφή και το παραστατικό της αγοράς. Εάν επιθυμείτε η επιχείρηση μπορεί να προχωρήσει στην αλλαγή ή αντικατάσταση του προϊόντος με δικά της έξοδα αποστολής αλλιώς γίνεται επιστροφή χρημάτων με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής από την επιχείρησή μας.

 

-Δικαίωμα υπαναχώρησης και εξαιρέσεις

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊόν, η επιστροφή μπορεί να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Για να μπορεί να πραγματοποιηθεί η επιστροφή σας θα πρέπει πρώτα να μας ενημερώσετε εντός 2 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σας τηλεφωνικώς ή μέσω mail στο info@masterhouse.gr. Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να αποσταλούν σωστά πακεταρισμένα ώστε να μην καταστραφούν κατά την επιστροφή και το παραστατικό της αγοράς. Σε αυτή τη περίπτωση η εταιρεία θα επιστρέψει στον πελάτη όλα τα χρήματα που έλαβε από αυτόν, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων παράδοσης (εξαιρουμένων των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στην τυχόν δική του επιλογή να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης άλλος από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που προσφέρει η εταιρεία). Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής από την επιχείρησή μας με κατάθεση σε λογαριασμό του πελάτη.

Δεν γίνονται δεκτές οι αλλαγές και επιστροφές που προέρχονται από ειδικές παραγγελίες, παραγγελίες προσωποποιημένου προϊόντος που έχουν κατασκευαστεί κατά παραγγελία του πελάτη, καθώς επίσης και σε προϊόντα που είναι σε προσφορά ή έκπτωση, παρά μόνο σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο ελάττωμα με υπαιτιότητα της επιχείρησης και πραγματοποιείται η άμεση αντικατάσταση. Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει εντός 24 ωρών από την πραγματοποίηση της παραγγελίας. Σε περίπτωση ακύρωσης ειδικής ή προσωποποιημένης παραγγελίας δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων.